BERITA BAIK KEPADA PENIAGA-PENIAGA YANG INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN SECARA KECIL-KECILAN...


Kini Butik Azira menawarkan jualan secara borong untuk sesetengah barangan kami dengan harga yang jauh lebih
murah. Minimum kuantiti untuk jualan borong adalah 10 pcs. Anda boleh mencampur 2 jenis item untuk mencukupkan kuantiti 10 pcs. Ini bermakna, untuk setiap item atau jenis barangan anda perlu ambil kuantiti sebanyak 5 pcs. Contohnya, 5 pcs tudung bawal dan 5 pasang baju kurung. Kami akan memperbanyakkan item untuk jualan borong dari masa ke semasa. Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melalui email kami sharita_ghani@yahoo.com atau hubungi kami di talian 019-4489240.

Friday, April 9, 2010

JAHITAN MANIK
Kami sedia menerima tempahan jahitan manik. Design dan warna manik adalah mengikut permintaan pelanggan. Harga upah jahit manik boleh dirunding ketika tempahan dibuat. Harga upah jahit manik bergantung kepada design yang dikehendaki dan juga ukuran yang perlu dijahit. Sebarang pertanyaan, bolehlah dibuat melalui email atau SMS kepada kami.
Terima Kasih.


Contoh-contoh design jahitan manik adalah seperti gambar-gambar dibawah. Contoh-contoh design akan ditambah dari semasa ke semasa.


KOD : BAJM03
Anggaran upah jahit manik pada kedua lengan baju kurung seperti design di atas
(Jahit manik tabur ) adalah RM35.00

KOD : BAJM02

Anggaran upah jahit manik pada kedua lengan baju kurung seperti design di atas
( jahitan pintal tali ) adalah RM15.00

KOD : BAJM01

Anggaran upah jahit manik pada kedua lengan baju kurung dan bahagian depan baju seperti design di atas (Jahit manik tabur dan separuh bunga dahlia) adalah RM 70.00

No comments:

Post a Comment