BERITA BAIK KEPADA PENIAGA-PENIAGA YANG INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN SECARA KECIL-KECILAN...


Kini Butik Azira menawarkan jualan secara borong untuk sesetengah barangan kami dengan harga yang jauh lebih
murah. Minimum kuantiti untuk jualan borong adalah 10 pcs. Anda boleh mencampur 2 jenis item untuk mencukupkan kuantiti 10 pcs. Ini bermakna, untuk setiap item atau jenis barangan anda perlu ambil kuantiti sebanyak 5 pcs. Contohnya, 5 pcs tudung bawal dan 5 pasang baju kurung. Kami akan memperbanyakkan item untuk jualan borong dari masa ke semasa. Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melalui email kami sharita_ghani@yahoo.com atau hubungi kami di talian 019-4489240.

Tuesday, September 7, 2010

SCARFT HANGER

MURAH!! MURAH !!!
RM 16.00 seunit
RM 14.00 seunit
untuk belian 10 unit dan ke atas
(*HARGA YANG DIPAPARKAN TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN)

RESTOK!!!!

Para pelanggan yang dihormati, untuk makluman anda pihak kami terpaksa menaikkan harga scraft hanger sebanyak RM1.00/pcs disebabkan harga yang dinaikkan oleh pihak pembekal kami. Ini adalah kerana kos penghantaran melalui kapal dari China ke Malaysia telah meningkat. Diharap peningkatan harga sebanyak RM1.00/pcs ini tidak menjejaskan minat anda terhadap pembelian scraft hanger ini.
Terima kasih.


Gambar yang dipaparkan adalah contoh. Warna tidak boleh dipilih kerana stok barang yang kami terima tidak menentu warnanya. Oleh kerana sambutan yang diterima amat menggalakkan, pihak kami tidak sempat 'mengupdate' gambar hanger mengikut warna untuk pilihan anda. Apapun warna-warna yang terdapat di dalam stok simpanan kami adalah warna-warna yang menarik.

No comments:

Post a Comment